Ο Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης, γεννήθηκε στην Ανδραβίδα το 1981 και είναι ένας από τους Επίσημα Διαπιστευμένους Δασκάλους Πολεμικών Τεχνών του ΕΠΟΣ, με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία ένοπλων και άοπλων φορμών και μάχης του Σαολίν.
Ως γιος ιερωμένου, μεγάλωσε με ηθικές αρχές και αξίες, στο κλειστό επαρχιακό περιβάλλον της Ανδραβίδας. Απεχθανόταν την βία και αντιμετώπιζε με καχυποψία κάθε τι που είχε να κάνει με πολεμικές τέχνες. Αυτή του την εικόνα άλλαξε η τηλεοπτική σειρά Κουνγκ Φου - η συνέχεια του θρύλου, που ξεκίνησε να προβάλλεται στα μέσα της δεκαετίας του 90, στην ελληνική τηλεόραση.
Ξεκίνησε έτσι την αναζήτησή του για κάποια σχολή Κουνγκ Φου, πράγμα όμως πολύ δύσκολο, στο απομονωμένο επαρχιακό περιβάλλον όπου διέμενε. Το μόνο που είχε να κάνει, ήταν να προπονείται μαζί με έναν συντοπίτη του, στο Ουινγκ Τσουν, ο οποίος ότι είχε επιστρέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε παρακολουθήσει κάποια μαθήματα.
Το 1998, από διαφήμιση στην τοπική εφημερίδα «Πατρίδα», έμαθε για τη σχολή Σαολίν Κουνγκ Φου, στον Πύργο Ηλείας, του Σιφού Σπυρόπουλου Χρήστου, μαθητή του Δάσκαλου Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτή του ΕΠΟΣ και επίσημο εκπρόσωπο του Σαολίν στην Ελλάδα. Μην αφήνοντας την ευκαιρία να χαθεί, συνάντησε το δάσκαλο Σπυρόπουλο, καθορίζοντας έτσι τo ξεκίνημα μιας νέας αρχής.
Η εξέλιξη του Σιφού στο Σαολίν, υπήρξε καταλυτική στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του. Η επιθυμία του να βοηθάει τον συνάνθρωπο, τον οδήγησε στη σχολή ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ΠΑΤΡΑΣ, όπου το 2004, απέκτησε την ειδικότητα, Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου.
Το 2005, έχοντας αξιολογηθεί, από τον δάσκαλό του και τους δασκάλους Σι Γιαν Τζουό και Σι Γιαν Κουνγκ, λαμβάνει το βαθμό του βοηθού και αναλαμβάνει τη σχολή του δασκάλου του στον Πύργο Ηλείας, καθώς εκείνος έπρεπε να μετακομίσει στην Αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους. Το έργο που του ανατέθηκε, παρότι δύσκολο, δεν εμπόδισε τον Σιφού Καπατσούλια, να το φέρει επάξια εις πέρας.
Το 2009 μετά από επιτυχή αξιολόγηση, λαμβάνει τον τίτλο δασκάλου στο Σαολίν Γου Κουνγκ και το 2011, ανοίγει σχολή Σαολίν Κουνγκ Φου και στην Αμαλιάδα. Το 2012, παρίσταται στο πρώτο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν στο Βερολίνο και γίνεται δεκτός στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν. Η λαμπρή του πορεία συνεχίζεται με αμείωτο σθένος και είναι ακόμα πολλά υποσχόμενη.
Το 2014 ιδρύει το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου και το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας.
Τον Ιούλιο του 2015 επισκέπτεται τη Κίνα με το δάσκαλό του και την ομάδα Ελλήνων δασκάλων του ΕΠΟΣ, για να δώσει αξιολογήσεις στην Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γουσού της Λουογιάν, Τμήμα Πολεμικών Τεχνών του Σαολίν όπου αξιολογήθηκε για πρώτη φορά από την επιτροπή, λαμβάνοντας αρίστη επίδοση και κρινόμενος Άξιος της επάρκειας διδασκαλίας, σε όλες τις κατηγορίες [μακριά και κοντά όπλα, εκτέλεση και τεχνική κατάρτιση παραδοσιακών δεξιοτήτων Σαολίν, τεχνικών μάχης, εξειδικευμένες γνώσεις] παρέλαβε το Πτυχίο του με Αριθμό Πιστοποίησης: 20071024. Με την παραδοσιακή τελετή μέσα στον ναό Σαολίν γίνεται αποδεκτός σαν μαθητής του Σεβάσμιου Σι Γιουνγκ Σιν. Με τον Αρ. 01286786 εγγράφεται στο Μητρώο του Ναού Σαολίν, με το γενεαλογικό όνομα Σι Γιαν Γκου [Κιν.: shìyángǔ 释延古] και ανήκει πλέον στη 34η γενεά άμεσης διαδοχής του Σαολίν. Τιμώντας όμως την αλυσίδα διαδοχής του Δασκάλου του Σι Γιαν Τζουό, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Γενεαλογίας του ναού Σαολίν του Σονγκσάν, κρατά το όνομα Σι Χαν Χουέϊ [κιν.: shìhénghuì 释恒慧].
Την 1η Μαρτίου 2016, πιστοποιείται ως Δάσκαλος του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū长春 经开 国学 武道研究会] και την Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] με Αριθμό Μητρωου: 20160310006.
Στις 29 Μαΐου, 2016 του απονέμεται Δίπλωμα 4ου Ντουάν, Αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Κράτος και την Ομοσπονδία Γου Σου - Κουνγκ Φου.