Ο ναός της Σπηλιάς του Ανέμου, Φενγκ Σουέ [Κιν.: fēng xué sì 风穴寺], είναι ο ναός που διαφύλαξε τη κληρονομιά του Σαολίν, μετά την μεγάλη καταστροφή του 1928. Πολλά από τα κειμήλια του ναού Σαολίν, διασώθηκαν γιατί είχαν μεταφερθεί εκεί. Παρόλο που ο ναός Φενγκ Σουέ διατηρούσε όλες του τις αίθουσες, έμεινε σχεδόν εγκαταλελειμμένος, έχοντας περάσει στην αφάνεια. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο Πατριάρχης του Σαολίν, Σεβάσμιος Σι Σινγκ Τζεν [κιν.: shìxíngzhèng dàshī 释行正大师 | 1914 – 1987], έστειλε τον μαθητή του Σι Γιουνγκ Χε [Κιν.: shì yǒnghǎi 释永海 | 1951 - ], με εντολή να αναστηλώσει το ναό Φενγκ Σουέ και να επαναφέρει την παλιά του αίγλη, που ποιήματα της δυναστείας Μινγκ τον θεωρούν κατά πολύ ανώτερο του ναού Σαολίν, τόσο σε ομορφιά όσο και στο Πνεύμα του Τσαν.
Χάρη στο έργο του Δάσκαλου Σι Γιουνγκ Χε, ο ναός αναστηλώθηκε και το 1988 καταχωρήθηκε στα μητρώα της Βουδικής Ένωσης, ως ενεργός ναός Διπλού Δόγματος Τσαν, της Σχολής Τσάο Τουνγκ [Κιν.: cáodòng zhèngzōng 曹洞正宗] και της Σχολής Λιν Τζι [Κιν.: línjìzōng 臨済宗]. Σήμερα θεωρείται ο κορυφαίος ναός του Τσαν στην Κίνα, για μελέτη, διαλογισμό και αυτοκαλλιέργεια. Ο Σεβάσμιος Δάσκαλος Σι Γιουγνκ Χε, είναι ένας από τους δασκάλους του Σι Γιαν Τζουό, 33ης γενεάς συνεχιστής του Σαολίν Τσάο Τουνγκ [Κιν.: shàolínsì cáodòng zhèngzōng 少林寺曹洞正宗], του κατ’ εξοχήν δόγματος του Τσαν που δίνει έμφαση στον καθιστό διαλογισμό [Κιν.: dǎ zuòchán 打坐禅] και την Σιωπηλή Διαφώτιση [Κιν.: mò zhàochán 默照禅], καθώς κι ένας από τους κορυφαίους Δασκάλους των «Πολεμικών Τεχνών της Παραδοσιακής Ορθόδοξης Σχολής του Σαολίν» [Κιν.: Shàolín chuántǒng zhèngzōng wǔgōng 少林传统正宗武功], τις οποίες διδάσκει σε πολύ λίγους επιλεγμένους μαθητές. Σήμερα, διατηρεί το αξίωμα του Σεβάσμιου Ηγούμενου της μονής, μία θέση που μόλις το 2000 του αναγνωρίστηκε επισήμως.
Η αποστολή του ΕΠΟΣ, επισκέφθηκε το ναό στις 13 Ιουλίου, 2015 και έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβάσμιο Δάσκαλο στην Αίθουσα του Ηγούμενου. Ο Δάσκαλος Σι Γιουνγκ Χε ενημέρωσε τον μαθητή του Σι Γιαν Τζουό, για τα πεπραγμένα του ναού, ο οποίος πλέον βρίσκεται υπό την προστασία και τη στήριξη του ναού Σαολίν και έχει ενταχθεί στα σχέδια ανάπτυξης ενός μεγάλου μητροπολιτικού πάρκου της πόλης Ρουτζόου [Κιν.: rǔ zhōu shì 汝州市], περίπου 500 στρεμμάτων. Τα μέλη της ομάδας του ΕΠΟΣ, ήπιαν τσάι και μίλησαν με τον γηραιό δάσκαλο, ενώ ο Μοναχός Σι Γιαν Γου [Κιν.: shì yán wù 释延悟] 34ης γενεάς του Σαολίν, εξήγησε σε όλους τους Έλληνες Σπουδαστές και Σπουδάστριες, την ανάπτυξη του Τσαν, τη μέθοδο του καθιστού διαλογισμού, το άδειασμα του νου, το Τσιγκόν και τη διαφορετικότητα των «Πολεμικών Τεχνών της Παραδοσιακής Ορθόδοξης Σχολής του Σαολίν».
Στη συνέχεια, αφήνοντας τον Σεβάσμιο Ηγούμενο με το Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, στη Κεντρική αίθουσα η αποστολή, περιηγήθηκε στον ναό, όπου ο δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ παρουσίασε την ιστορία χιλίων χρόνων του ναού και ξενάγησε την ομάδα στις αίθουσες με την μοναδική αρχιτεκτονική των Εννέα Δράκων [Κιν.: jiǔlóng cháo 九龙朝], τα μνημεία και τα ιστορικά του κειμήλια, με βασικότερο από όλα την παγόδα του 7ου Πατριάρχη [Κιν.: chánzōng qī zǔ zhēn chánshī 禅宗七祖贞禅师], που κατασκευάστηκε το 738Κ.Ε. από τον Αυτοκράτορα Σουάν Τζονγκ [Κιν.: Xuánzōng 唐玄宗 | 685 – 762] της δυναστείας Τανγκ.