Η αποστολή του ΕΠΟΣ, επισκέφθηκε εκ νέου το ναό της Σπηλιάς του Ανέμου, Φενγκ Σουέ [Κιν.: fēng xué sì 风穴寺], μετά από πρόσκληση του Σεβάσμιου Δασκάλου Σι Γιουνγκ Χε [Κιν.: shì yǒnghǎi 释永海| 1951 - ], για να ασκηθεί στο Διαλογισμό Τσαν και την Εφαρμογή Τσι Γκον. Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ο δάσκαλος Σι Γιαν Γου, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα για μία μοναδική εμπειρία.
Ο δάσκαλος Σι Γιαν Γου, μαθητής του Σεβάσμιου Ηγούμενου του Σαολίν, Σι Γιουνγκ Σιν μίλησε σε όλα τα μέλη της ομάδας για την ιστορία του Τσαν και για το πώς ο έβδομος Πατριάρχης, θεμελίωσε τη διδασκαλία του Τσαν στο Φενγκ Σουέ. Στη συνέχεια, καθοδήγησε τα μέλη της αποστολής επεξηγώντας τη μέθοδο του καθιστού διαλογισμού, το άδειασμα του νου και την εμπειρία του παρόντος.
Μετά από ένα βιωματικό μάθημα δίωρης διάρκειας, ο Δάσκαλος Σι Γιαν Γου, σέρβιρε τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες λέγοντας, «Το Τσαν Και Το Τσάι Έχουν Ίδια Γεύση» [Κιν.: chán chá yīwèi 禅茶一味].
Αφού επανήλθαν όλοι και πάλι σε εγρήγορση, ο δάσκαλος Γιαν Γου ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της διδασκαλίας με ασκήσεις Τσι Γκον. Το μέρος ήταν εξαιρετικό, η γαλήνη του νου που είχε επιτευχθεί από την προηγούμενη άσκηση στο διαλογισμό, έμοιαζε διαρκής δίνοντας χώρο στο Τσι τη ζωτική ενέργεια να απλωθεί, ωφελώντας όλο το σώμα και το πνεύμα. Οι Πέντε Ενέργειες, οι Πέντε Ήχοι, το Τσαν και η Κίνηση, έφεραν ευφορία σώματος και ανάταση ψυχής.
Το σήμαντρο του μεσημεριανού ακούστηκε και όλοι έσπευσαν στην αίθουσα του φαγητού, όπου τους περίμεναν οι Δάσκαλοι για να απολαύσουν ένα εξαιρετικό μεσημεριανό, σερβιρισμένο από τον ίδιο το Σι Γιαν Γου. Μετά το πέρας του φαγητού, οι αποστολή του ΕΠΟΣ ξεκουράστηκε και ανανέωσε τις δυνάμεις της, για την απογευματινή εκπαίδευση ή οποία ξεκίνησε 2 ώρες μετά.
Αφήνοντας τον Σεβάσμιο Ηγούμενο με το Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, στη Κεντρική αίθουσα, η αποστολή, με επικεφαλή τον Δάσκαλο Σι Γιαν Κουνγκ πήγε στο χώρο εκπαίδευσης του Μοναστηριού και αφού έδειξαν ποικίλες δεξιότητες του Πολιτισμού Σαολίν προς τιμή του Δάσκαλου Σι Γιαν Γου, ο Κινέζος Δάσκαλος αφιέρωσε ένα απογευματινό μάθημα «Πολεμικών Τεχνών της Παραδοσιακής Ορθόδοξης Σχολής του Σαολίν» [Κιν.: Shàolín chuántǒng zhèngzōng wǔgōng 少林传统正宗武功], στους Έλληνες λάτρεις του Πολιτισμού Σαολίν.
Η μέρα ολοκληρώθηκε με τον Δάσκαλο Σι Γιαν Γου, να δημιουργεί εξαιρετικά κείμενα Κινέζικης καλλιγραφίας τα οποία αφιέρωσε και παρέδωσε ιδιοχείρως στο Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό και Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Σαολίν.
Λίγο πριν τη δύση του ήλιου, οι Έλληνες Δάσκαλοι, οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του ΕΠΟΣ, ευχαρίστησαν τον Μεγάλο τους Δάσκαλο Σι Γιουνγκ Χέ για την μοναδική φιλοξενία και τον Δάσκαλο Γιαν Γου για όσα τους πρόσφερε και πήραν το δρόμο της επιστροφής με ακόμη περισσότερες εμπειρίες να τους συντροφεύουν.